SAJTÓKÖZLEMÉNY 05.22.2018.

 

 

AZONNALI KÖZLÉSRE: 05.22.2018.

A #TISZTAVOKS KAMPÁNY MELLETT KIÁLLT GUY VERHOFSTADT

 

A #TisztaVoks kampányt támogatásásról biztosította Guy Verhofstadt, volt belga miniszterlenök, az európai liberálisok vezetője.

 

Verhofstadt a Twitteren közölte:

“Vajon Orbán Magyarországa valódi demokrácia? Ideje kideríteni. A Kúria elismerte, hogy csalás történt a választáson. #TisztaVoks (True Votes Hungary) segít tisztán látni az április 8-ai választásokat és megérdemli a támogatást!”

Dr. Garvan Walshe a #TisztaVoks kampány vezetője hozzá tette:

“Európa meghallotta Magyarország segélyhívását. A kampányunkra irányuló nemzetközi figyelem egyre erősödik, hogy kiderítsük az igazságot az április 8-ai választásról.  A magyar demokraták nincsennek egyedül.” 

 

 

MEGJEGYZÉSEK A SZERKESZTŐKNEK

Nemzetközi kezdeményezés indítottunk mikroadománygyűjtő akcióval https://www.gofundme.com/tisztavoks annak érdekében, hogy:

  • Meggyőzzük az Európai Parlamentben a politikusokat, hogy indítsanak vizsgálatot az április 8-ai választásokról.  
  • Felvegyünk egy nemzetközi es magyar szakemberekből álló csapatot, akik az eredmények hitelességének további vizsgálatát el tudják végezni. Ehhez független programozókra, politikai- és adatelemzőkre van szükségünk.
  • A nemzetközi sajtó segítségével eljuttassuk a híreket az igazságról Európába és az Amerikai Egyesült Államokba. Ehhez többek között felállítunk egy website-ot, unhackdemocracy.eu címen, ahová le fogjuk fordítani angolra a hihető vádakat.

A #TisztaVoks az első kampánya az Unhack Democracy Europe-nak (unhackdemocracy.eu). A nacionalizmus ellen küzdő szervezetet dr. Garvan Walshe, a brit Konzervatív Párt volt biztonságpolitikai szakértője alapította. 

 

További információért hívd a következő számot: +44 207 183 6072

Email: truevoteshungary@unhackdemocracy.eu

Facebook: https://www.facebook.com/tisztavoks

Twitter: @unhackdemeu